Despre Livrator TOP

Bun venit la Livrator TOP, destinația favorită a tuturor livratorilor dedicați, indiferent dacă livrează pentru Glovo, Bolt Food, Bringo, Tazz sau alte platforme cunoscute. Suntem aici pentru a oferi o comunitate deschisă, unde diversitatea și profesionalismul se îmbină, iar fiecare livrator găsește oportunități de carieră pe măsură.

Misiunea Noastră

La Livrator TOP, avem o misiune simplă: să creăm un spațiu prietenos și echitabil pentru toți livratorii pasionați. Am înființat această comunitate pentru a susține diversitatea în livrări și pentru a construi un mediu în care fiecare membru se simte valorizat. Suntem dedicați să oferim o experiență de lucru care să depășească orice așteptări.

Ai parte de Flexibilitate

La noi, îți faci singur programul și îți alegi vehiculul cu care vei livra, de la scutere la biciclete sau mașină. Indiferent de platforma pentru care alegi să fii livrator, Bolt Food, Glovo, Tazz, Freshful sau Bringo, Livrator TOP îți deschide ușile către joburi de livrator.

Dezvoltare Comunitate

Suntem mândri să dezvoltăm o comunitate puternică de livratori. Oferim resurse valoroase și sfaturi pentru a ajuta la creșterea profesională. Colaborăm pentru a crea un mediu în care fiecare livrator se simte susținut și inspirat.

Pasiune și Profesionalism

La Livrator TOP, ne bucurăm de colaborarea cu livratori pasionați, dornici să aducă profesionalism și dedicare în fiecare livrare. Suntem aici nu doar pentru a oferi locuri de muncă, ci și pentru a construi o comunitate care să sprijine aspirațiile tale și să îți ofere oportunități de carieră într-un mediu plin de pasiune.

Alătură-te Comunității Noastre Unice

Indiferent dacă ești deja un livrator cu experiență sau abia începi, Livrator TOP este aici pentru tine. Alătură-te comunității noastre și descoperă un loc unde fiecare livrator este apreciat, iar oportunitățile de carieră sunt la fel de diverse precum tine. Descoperă Livrator TOP - Pasiunea și Profesionalismul Întâlnesc Diversitatea și Oportunitățile de Carieră!

Echipa Noastră

David PASZTOR

Co-Fondator

Aisun HOGEA

App Manager-Bolt Food

Mihai GHIȚĂ

App manager Glovo

Carla STOIAN

Înființare SRL/PFA

Adelin CÎRSTEA

Co-Fondator

Ștefan LĂZĂRUC

App Manager- TAZZ

Horațiu ALBU

App Manager- Bringo

Daniela KORZ

Departament financiar

Claudiu GHEORGHE

App Manager- Bringo

Amalia MAZĂRE

Departament financiar

Radu RISNOVEANU

Specialist Marketing

Elvin HOGEA

Manager închirieri vehicule
Team Leaders
Turcanu florin bogdan

Turcanu Florin Bogdan

andrei

Sacalus Andrei

VLAD

Chifor Vlad

8036432f-ea69-4b57-b124-9e0659a831d5

Muhammad Nayab

63dbd809-8bdc-4eec-98a8-19723f77ac18

Padurariu Angelo Gabriel

livrator team leader

Abdul Quayum Rassel

Muhammad Subhan Tahir

Muhammad Subhan Tahir

Raza Syed Ali

Raza Syed Ali

MD Rabbi Hasan

MD Rabbi Hasan

De ce LIVRATOR TOP?

Castiga chiar din a doua zi

Proces de Recrutare Simplu și Rapid. Fără interviuri, fără teste, fără timp pierdut! . Completează formularul nostru online și ești gata să livrezi în mai puțin de 24 de ore.

Support 24/7

Echipa noastră de asistență este mereu la dispoziția ta. Indiferent de întrebările sau preocupările tale, suntem aici pentru a te ajuta cu orice problemă întâmpini pe traseu.

Posibilitate de Crestere

Începe ca livrator și avansează rapid către poziția de team leader. Ulterior ai șansa să îți formezi propria subflotă și să devii șeful propriei tale echipe.

Reduceri Combustibil

Beneficiază de reducerea la combustibil oferită de Livrator Top - îți returnăm 50 de bani la fiecare alimentare. Plata se face direct din câștigurile tale, fără să fii nevoit să vii cu bani în plus pentru combustibil.

PFA ȘI SRL

Deschide un PFA sau SRL si platești doar taxele, iar de acte ne ocupăm noi. Ca și bonus, venim cu cea mai ieftină contabilitate pe care o poți găsi pe piață.

Partener autorizat oficial

Suntem partenerii tăi de încredere, autorizați oficial, direct conectați cu toate marile companii de livrare.

Pregatit pentru a fi un livrator de succes?

Aplica la un job la noi